Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Opgroeien en opvoeden

Opvangmogelijkheden

Dagopvang

Als gast geniet je op Sint Oda van een zinvolle dagbesteding. Omdat we jouw welzijn voorop stellen. We zorgen voor een aangename omgeving waarin het prettig vertoeven is en je je goed in je vel voelt. Een hartelijke en warme omgeving waarin mogelijkheden volop worden aangereikt en benut. Een plek waar beleving, begeleiding en behandeling hand in hand gaan.

Logeren 

Sint Oda biedt naast dagopvang ook de mogelijkheid tot logeren in een veilige en geborgen omgeving. Een plek waar iedereen zijn unieke zelf kan zijn, omringd door een hartelijk en deskundig team met een passie voor zorg. Zoek je opvang voor een enkele nacht of op meer regelmatige basis? Wij bekijken graag samen met jou welke oplossingen mogelijk zijn.

Verblijf

Het liefst heb je jouw kind dichtbij je. Daarom gaat onze voorkeur er naar uit om je in je eigen omgeving maximaal te ondersteunen. Maar soms lukt het (tijdelijk) niet langer om je kind thuis te laten wonen.  Ook dan is Sint Oda er voor je.

 

Wil je graag meer weten over hoe we je kunnen helpen? Wij bespreken de mogelijkheden graag met jou. Bel +32 11 64 28 60 of vul onderstaand contactformulier in.

Contacteer ons