Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Ons zorgaanbod

Opgroeien en opvoeden

Als ouder wil je enkel het beste voor je kind. Je wil dat je kind gelukkig is en dat het alle kansen krijgt om zich volop te ontplooien. Wij helpen jou daarbij. We zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Samen bekijken we hoe we jouw kind het best kunnen ondersteunen.  
dani en mies op wandel - dani kijkt rondLD_402.JPG


Wanneer je kind speciale noden heeft, verloopt het opvoeden niet altijd van een leien dakje. Soms loop je dan als gezin tegen bepaalde zaken aan, waardoor de harmonie thuis even zoek is. Samen zoeken we uit hoe we voor jouw kind de juiste ondersteuning kunnen bieden.  Ontdek onze mogelijkheden:


Ondersteuning op maat 

Een complexe en/of meervoudige beperking gaat soms gepaard met moeilijkheden. En dat kan een grote impact hebben op je gezinssituatie. Soms weet je het dan even niet meer. Sint Oda helpt. Samen gaan we in gesprek en bekijken we hoe we met onze specifieke kennis de situatie stapsgewijs kunnen verbeteren. We denken in mogelijkheden en gaan daarbij steeds op zoek naar oplossingen die helemaal afgestemd zijn op jullie noden.  

Lees meer


Thuisondersteuning 

Heb je specifieke noden? Dan proberen we je in je eigen omgeving maximaal te ondersteunen. Onze deskundige begeleiders spreken graag met je af om te bekijken hoe we jou en je kind optimaal kunnen bijstaan.  
Of het nu over vragen rond verzorging gaat, over de ontwikkeling van je kind, over onderwijs* of over andere opvoedvraagstukken. Met welke vraag je ook zit, je kan steeds bij ons terecht voor pedagogische en praktische adviezen. Helemaal op jouw maat. 

Lees meer


Opvangmogelijkheden 


Als ouder of naastbetrokkene van een kind met speciale noden is het fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. Dat je samen met anderen de zorg kan delen. Welke ondersteuning je ook nodig hebt, Sint Oda is er voor je. We bieden verschillende opvangmogelijkheden.

Lees meer

Wil je graag meer weten over hoe we je kunnen helpen? 

Bel +32 11 64 28 60 of vul onderstaand contactformulier in.

 

Contacteer ons