Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Word vrijwilliger bij Sint Oda

Muziekvrijwilliger

Muziekvrijwilliger(s) gezocht!

Indiensttreding: Zo snel mogelijk

Muziek luisteren of maken kan bij mensen emoties en herinneringen oproepen. Je kan er blij van worden of het nodigt je uit om mee te zingen, te dansen of gewoon stil te zijn. Iedereen heeft een eigen muziekvoorkeur en dat hebben onze zorggebruikers ook.

Als muziekvrijwilliger maak je mooie momenten mee die voor een zorggebruiker de dag heel bijzonder maken. Ervaar zelf hoe mooi en bijzonder het is om met onze doelgroep te werken.

Binnen dienstencentrum Sint Oda zijn verschillende vragen voor vrijwilligers die passie hebben voor muziek en dat willen delen met onze zorggebruikers. Als intiem optreden binnen een leefgroep of op één van onze activiteiten op het terrein van Sint Oda.

Speel je nu klarinet, mondharmonica, gitaar of draaiorgel? Gebruik je enkel je stem of ben je DJ? We vinden voor iedereen een gepaste match!

 

Heb je interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan of wil je nog wat meer info? Kom dan op woensdag 22 juni om 14.00 uur naar Sint Oda - (Locatie: Sens-city). Onze muziekdienst geeft je graag een woordje uitleg.

Inschrijven kan aan de receptie van Sint Oda, via receptie@oda.stijn.be of telefonisch 011 64 28 60 of via onderstaand formulier.

Solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer nu online.

Muziekvrijwilligers

Infomoment woensdag 22 juni
Vertel ons wat meer over je muzikale zelf!