Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Steun onze projecten!

Schenk een legaat

Neem Sint Oda op in je testament

Neem Sint Oda op in je testament

Wellicht denk je liever niet aan het moment dat je er niet meer bent. Toch is het zinvol om hier wél eens bij stil te staan. Want wanneer je een testament opstelt, bepaal je zelf waar je geld na jouw overlijden naartoe gaat. 

Je kan Sint Oda financieel steunen door haar op te nemen in  je testament. Dit kan je doen door vzw Steunfonds Sint-Oda als begunstigde op te nemen in je testament. Je kan natuurlijk ook tijdens je leven een schenking doen aan Sint Oda. 

Maak het verschil

Kies je ervoor om een legaat te vermaken aan Sint Oda, dan weet je alvast dat je geld goed besteed wordt. Want binnen onze organisatie leven veel dromen om onze missie waar te maken: de beste zorg verlenen aan de meest kwetsbaren in onze maatschappij. Elke gift maakt dus écht een verschil en geeft kleur aan het leven van onze zorggebruikers.

Alles op een rijtje

Natuurlijk ga je hierbij niet over een nacht ijs. Wil je alles eens op een rijtje zetten? Dat kan. Neem dan contact met ons op en wij bespreken vrijblijvend de mogelijkheden. Of neem contact op met je notaris. 

Omwille van organisatorische redenen, vragen we je om legaten en giften over te maken aan: vzw Steunfonds Sint-Oda te 3900 Pelt, Breugelweg 200 met ondernemingsnummer 0410.382.254. 

Deze gegevens stel je best ter beschikking van je notaris.