Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Steun onze projecten!

Deel je feest

Heb je alles al?

Een speciale gelegenheid te vieren, zoals een geboorte, huwelijk of jubileum? Dan word je vaak overladen met geschenken. Het ene al wat nuttiger dan het andere om vaak ergens ver weg in een kast te belanden.

Heb je soms ook het gevoel dat je geen extra geschenken wil, omdat anderen het beter kunnen gebruiken? Dan kan je ervoor opteren om vrienden en kennissen een gift te laten doen ten voordele van Sint Oda. 

Een goede keuze, omdat het geld nuttig besteed wordt. Binnen Sint Oda leven er vele dromen om het leven van onze zorggebruikers nog meer kleur te geven. 

Hoe ga je te werk?

Neem vooraf contact met ons op en laat weten dat je je feest wil delen. 

Op de uitnodiging of het geboortekaartje vraag je te storten voor Sint Oda. Dit kan op 2 manieren: 

Je verzamelt het geschonken geld op een eigen rekening en schrijft dit bedrag over op ons rekeningnummer BE46 3350 0389 8436 (BIC: BBRUBEBB). en vermeld in je mededeling 'Deel je feest + naam en familienaam'

of

Je geeft de genodigden meteen ons rekeningnummer BE46 3350 0389 8436 (BIC: BBRUBEBB) en vraagt hen om een afgesproken mededeling (afspraak tussen jou en Sint Oda) te vermelden op de overschrijving.

Het voordeel van deze manier is dat de schenkers zelf het fiscale attest ontvangen voor hun gift. Het attest wordt toegestuurd in de maand maart van het volgende jaar wanneer het totaal van giften op jaarbasis van een schenker, 40 euro of meer bedraagt.