Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Ons zorgaanbod

Dagopvang

Ons dienstencentrum biedt een unieke dagopvang die afgestemd is op verschillende levensfasen van kinderen, jongeren tot volwassenen. Of je nu op zoek bent naar aangepast onderwijs, een veilige en stimulerende plek, boeiende activiteiten ... bij ons vind je wat je zoekt.
miet das en dame witte haren_LD_431.JPG

Loopt het schoolse traject niet (meer) gelijk met jouw noden? Dan bieden wij graag een oplossing in de vorm van onderwijs, therapie en activiteiten op maat binnen de dagopvang van Sint Oda. Samen met een ervaren leerkracht uit het buitengewoon onderwijs en de begeleiders en therapeuten van Sint Oda zetten we in op ontwikkelingsstimulering via activiteiten op maat, logotherapie, ergotherapie, kinesitherapie ... zodat jij je ten volle kan ontplooien. 

Voor volwassenen bieden wij dagopvang in de vorm van een gevarieerd zorgprogramma op maat. Hierbij leggen we het accent op een aangename dagbesteding vertrekkende vanuit de rust en huiselijkheid van een leefgroepwerking. Zwemmen, fietsen, snoezelen, paardrijden … het kan bij ons allemaal!

Sint Oda biedt dagopvang aan in drie zorgvormen verspreid over meerdere locaties

  • binnen dagcentrum ’t Heultje op de campus van Sint Oda

Heb je nood aan een flexibel zorgaanbod waarbij je beroep kan doen op de omkadering en faciliteiten van de campus van Sint Oda? Dan biedt deze dagopvang voor kinderen, jongeren en volwassenen een oplossing.

  • binnen de kindleefgroepen op de campus van Sint Oda

Probeer je te ontdekken wat jouw zorgnoden zijn en welke ondersteuningsvorm je nodig hebt? Dan biedt Sint Oda jou een maximaal flexibele en ondersteunende omgeving om gaandeweg de zorgvraag uit te klaren. Van hieruit gebeurt een verdere oriëntatie naar dagcentrum ’t Heultje of een verder traject binnen de woonopvang.

Ben jij gebaat bij een kleinschalige zorgsetting in een dorp of stad waar je deel uitmaakt van de gemeenschap? Dan is dagopvang in een buitenhuis geschikt voor jou. Naast inclusieve activiteiten in het dorp of de stad, zoals naar de markt gaan, een koffietje gaan drinken, fietsen in het dorp … , wordt er ook gebruik gemaakt van het activiteiten aanbod en de expertise van de campus van Sint-Oda.

Zorggebruikers in dagopvang kunnen tevens gebruik maken van kortopvang: tijdelijk overnachten om jouw gezin te ont-zorgen. 

Kunnen we helpen? 

Bel +32 11 64 28 60 of vul onderstaand contactformulier in.

 

 

Contacteer ons