Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Sint Oda Feesten in nieuw jasje

02/03/2020

Sint Oda Feest! slaat handen in elkaar met BoslandTrail

Het duurt nog wel even, maar toch zijn we blij om te melden dat we de Sint Oda Feesten in 2020 in een nieuw jasje gaan steken. Al jaar en dag wordt er steeds halsreikend uitgekeken naar de Sint Oda Feesten. En dat zal niet veranderen. Meer nog: we gaan met Sint Oda Feest! voor nog meer sfeer, gezelligheid, samenhorigheid en verbondenheid!

Met Sint Oda Feest! hopen we er op 25, 26 en 27 september weer een bruisend feestweekend van te maken. Voor iedereen! Een sprankelend weekend waarvan in de eerste plaats onze gasten erg van kunnen genieten, samen met ouders en naastbetrokkenen, medewerkers, vrijwillligers en talrijke sympathisanten.

Op vrijdag 25 september vindt zoals steeds de Nacht van de Zorg plaats. Een gesmaakte ambiancefuif die intussen aan zijn tiende editie toe is. Een feesteditie dus.

Fijne Familiedag

Tot dusver niets nieuws onder de zon. Maar op zaterdag 26 september willen het we het deze keer eens over een andere boeg gooien. Want dan maken we er een heuse familiedag van. Een dag waarop iedereen welkom is en samen met ons met volle teugen kan genieten van de gemoedelijke sfeer, muzikale optredens en gezellig samenzijn. Een fijne dag waarop heel wat te beleven valt. 

Boslandtrail 50 km

Want helemaal nieuw is dat we de krachten bundelen met BoslandTrail. De Boslandtrail van 50 km loopt ook over het terrein van Sint Oda. De vele recreatieve wandelaars en trailrunners die aan de Boslandtrail deelnemen, kunnen zo op een aangename manier kennismaken met onze werking. En ook de supporters vinden op Sint Oda een toffe uitvalsbasis om hun familieleden of vrienden toe te juichen.

Zondag sluiten we traditiegetrouw af met een aperitiefmoment, misviering en een hele dag Kinderspeelpaleis waar de kleintjes naar hartenlust kunnen ravotten. Opdat alles praktisch behapbaar zou blijven, kiezen we er ook voor om het eetfestijn Bistroda enkel op zondag te houden. En ook deze editie staat Bistroda garant voor overheerlijke gerechten bereid in eigen keuken. Blokkeer dus nu al het vierde weekend van september in je agenda! Wij zien je dan graag zeker terug!