Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Sens-city vrijwilligers gezocht

14/01/2022

Sens-city

Samen zorgen, samen beleven

Een zintuigenstad, een wereld op maat van personen met een beperking, dat is Sens-city. Sinds 2012 het kloppend hart van dienstencentrum Sint Oda. Dagelijks komen onze zorggebruikers naar dit activiteitencentrum voor het volgen van therapieën, om te zwemmen, om te snoezelen in één van onze activiteitenruimtes of gewoon om wat vrije tijd door te brengen. Het prikkelen van de zintuigen en samen beleven staat hier centraal. 
 

We staan niet enkel open voor onze eigen zorggebruikers maar voor iedereen met een beperking. Zo ontvangen we bv. regelmatig andere zorginstellingen of scholen van het buitengewoon onderwijs. 
Om nog meer externe personen, gezinnen of groepen te kunnen ontvangen willen we onze openingsuren ook uitbreiden naar 'open weekendmomenten'.

Steeds in ontwikkeling

Door voortdurend te zoeken naar zinvolle, vernieuwende ideeën, door deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek, door projecten uit te werken en samen te werken met andere organisaties  blijft Sens-city innovatief.

Om te kunnen blijven groeien zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen bijstaan bij allerhande activiteiten.

We zijn voornamelijk op zoek naar

  • Cafetariahulpen (tijdens de weekendopeningen, bij activiteiten zoals de markt ...)
  • Muziekvrijwilligers (tijdens een activiteit in Sens-city of Sint Oda of op een leefgroep)
  • Algemene vrijwilligers steun-actie-activiteiten Sens-city
  • Creatievelingen om de ruimtes te helpen aankleden naargelang het seizoen

Heb jij interesse om ons team te komen versterken of wil je graag wat meer info? Neem zeker contact met ons op of kijk alvast eens rond op onze website. We nodigen je graag eens uit voor een korte rondleiding en kennismaking!

T. 011 805 889
Mail: senscity@oda.stijn.be

Meld je nu aan als vrijwilliger