Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Buitenbeenpop in de eigen huiskamer

13/08/2020
Wellicht wisten jullie al dat de 21ste editie van Buitenbeenpop niet kan doorgaan. Toch besloot de werkgroep met een speciale editie naar buiten te komen. In plaats dat jullie naar Leopoldsburg afzakken, gaat de organisatie nu Buitenbeenpop naar jullie brengen via livestreaming en TV Limburg. 

Op vrijdag 28 augustus kan je op de website van Buitenbeenpop (www.buitenbeenpop.be) vanaf 12.20 uur de link voor de live stream openen, zodat je van 13.00 tot 17.00 uur in je eigen omgeving kan genieten van de vele mooie optredens. De presentatie blijft inhanden van peter Jelle Cleymans. 

Verder zijn er optredens van het huisorkest de XL Band met Tom Olaerts en Stefanie de Meulemeester, Jelle Cleymans, The Real Time Band, Gene Thomas en de Romeo’s.

De bedoeling is ook dat er beelden vanuit de diverse instellingen in de reportage verwerkt worden. De regisseur zal hiervoor oog hebben voor ambiancemakers, verkleedpartijen of instellingen die een festivalsfeer in hun instelling gecreëerd hebben. We hopen dat Sint Oda ook op een leuke manier in beeld kan komen.